Cornuri cu unt

Cristina Frangopol

Din toată alchimia care se întâmplă în bucătărie, cel mai tare mă fascinează brutăria și ale e, orice fel de aluat copt în cuptor. Sunt uimita de fiecare data cum din niște faina, apa și sare poți deja sa ai pâine adevarata, ca în povesti. Adaug un minim de ingrediente, după cum mă simt  în ziua respectiva, sau ce s-ar potrivi la masa, și casa miroase pentru restul zilei a acasă. Cornurile simple, pe care sa pui doar unt și gem, sau doar unt sărat, sau chiar nimic, sunt magie pura, și cea mai simpla forma de alint. Și da, corurile astea m-au și făcut brutar, au fost alegerea mea naturala pentru pregătit la examen. În orice vizita, am ceva copt în dar, e declarația mea de iubire, calda ca o îmbrățișare, și simpla, ca și cornurile astea.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul precedent Articolul urmator