Raclette si vin fiert la Villa Veche

Cristina Frangopol

 

 

In decembrie, pe când așteptam sărbătorile, crama Villa Veche a inventat un târg de Crăciun doar pentru noi.  Ne-au așteptat la Șiria seri le rând cu un foc afara, numai bun de întâlnit prieteni, depanat povesti și făcut planuri pentru sfârșitul de an, pe terasa.

 

 

 

 

Ne-am bucurat de vinul cramei, de ciocolata calda, de vinul fiert cu scorțișoara și fructe, de platourile cu brânză și mezeluri, și am savurat un  minunat raclette, de la Atelierul de brânză artizanala NarCheese, topit și curs aproape indecent peste cartofi fierți, și servit cu castraveți murati. Brânză și vin… nimic mai savuros și mai potrivit pentru seri cu prietenii! Îmi și pare rău ca a trecut decembrie…


Dacă nu ati auzit de Villa Veche, trebuie sa mergeți neaparat sa ii cunoașteți pe Anca și James, sa degustați vinurile cramei și sa va bucurați de un loc superb, intr-o după-amiaza liniștită. Sunt o crama la început de drum, în primii ani de vinificație, și merita sa le cunoașteți vinurile (deja au un vin alb, un rosé, și vinuri roșii în caracterul podgoriei Aradului – va las sa le descoperiți voi), pe care vi le prezintă cu entuziasm; și poate cel mai important lucru pentru noi toți e ca ne primesc la o degustare oricând. Și mai și fac evenimente frumoase de tot – picnicuri în grădina și în vie, seri de film în aer liber, și seara de raclete de care am povestit; urmăriți pagina lor, si ne întâlnim acolo, eu nu ratez niciunul.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent Articolul urmator