About

Una dintre cele mai mari revelații a fost sa descopăr ca cele doua mari pasiuni ale mele au cel mai frumos sens împreună. Ca nu mai vreau sa mă bucur de ele separat. Cine nu e indragostit de calatorii? Si cine nu iubește mâncarea delicioasa? Cultura unui popor sau a unui loc e transmisă prin fiecare ingredient transformat în bucurie. In orice fel de mâncare răsfoim pagini de istorie.

De la streetfood de care ne bucurăm direct acolo, pe strada, în pauza de uimire dintre muzee și străzi fermecătoare, pana la cine in restaurante cu stele Michelin, care cuprind toată pasiunea a oamenilor care trăiesc pentru a ne fermeca , de la bunici și mame care gătesc sublim acasă, pana la chefs celebrați pe buna dreptate ca niște staruri de rock – toate produc aceeași emoție in sufletul meu.

Si vreau sa va povestesc și vouă, neaparat, de locuri minunate, în care oamenii, cultura, gastronomia sunt toate atât de frumos și atât de strâns împletite, și rămân în albume prețioase de amintiri, de răsfoit la un pahar de vin.