Trio de burgeri pentru weekend

Cristina Frangopol

Preparare:

Gatire:

Portii:

Vezi layout printare
Printeaza reteta
Inchide

Method

 • 1)

  Burgerii sunt fără îndoială, definiția unui răsfăț de weekend la grătar. Versatili și iubiți de toată lumea, ne dau ocazia să fim creativi, și să experimentam noi combinații de fiecare dată.

  Încep eu cu ultimele trei rețete pe care le-am scris și testat cu succes în weekend:

  BALCANIC AFUMAT – am pus pe grătar carne de vită maturată, în amestec cu chorizo proaspăt. Am pus pe o chifrlă cu maia un strat generos de ajvar picant, carnea suculentă la grătar, felii de cheddar maturat afumat, ardei copt si ceapă pe care am marinat-o proaspăt; adreiul iute nu putea lipsi.

  CAMEMBERT – Am pregătit un gem proaspăt de ceapă roșie și fructe de pădure, care a fost baza burgerului de brânză; a urmat un camembert întreg, pus pe grătar, frunze de rucola aromată, și felii de mere, pe care l-am caramelizat câteva minute.

  PUI EXTRA CROCANT – Am marinat pulpe de pui în lapte bătut, iar apoi le-am prăjit până au devenit crocante, îmbrăcate înt-un start de chips zdrobite grosier. Primul strat a fost un sos de iaurt cremos, cu mentă și fenicul. A urmat puiul crocant și o salată de mango, castravete și fenicul, super proaspătă și aromată.

   

   

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reteta precedenta Reteta urmatoare