• Un savuros ragu de ciuperci

    Cristina Frangopol
    • Preparare:

    Ciupercile ne oferă o varietate minunată, pentru că în fiecare lună se pot culege alte soiuri, pe lângă ce se cultivă tot timpul anului.  Combinând mai multe varietăți într-un dish, complexitatea gusturilor va fi încântătoare. În ragu-ul meu am folosit portobello, hribi și bureți de fag, pentru o cină ușoară…

    Citeste mai mult
  • Fettuccine proaspete cu hribi

    Cristina Frangopol
    • Preparare: 10 minute
    • Gatire: 5 minute

      Fettuccine sunt un model de paste foarte iubit, mai ales când sunt preparate proaspete, în casă. Tipice pentru gastronomia toscană și romană, se potrivesc minunat cu ragu sau cu un sos pe bază de unt. Pentru că am primit niște minunați hribii proaspeți, cel mai bun mod în care…

    Citeste mai mult
  • French toast, din cozonac

    Cristina Frangopol
    • Preparare: 10 minute
    • Gatire: 5 minute

    Abia astept sa rămână prin casa cozonac de la vreo sărbătoare sau zi specială, cum s-a întâmplat și zilele trecute  – pot sa ii aplic imediat principiile evitării risipei alimentare, și sa îl transform într-un French toast delicios, moale și aromat, o încântare pentru dimineți perfecte de duminica.

    Citeste mai mult
  • Cozonac

    Cristina Frangopol

      Eu mă bucur mai mult de cozonac când nu e Paste sau Crăciun – mi se pare ca e mai apreciat, si nu se pierde între toate preparatele de sărbătoare; strălucește el singur, în toate aromele lui încântătoare. Am găsit si o rețeta mai simplu de preparat, dar delicioasa, care…

      Citeste mai mult
    • Cele mai bune chips din mămăligă

      Cristina Frangopol
      • Preparare: 20 minute
      • Gatire: 20 minute

      La pub atmosfera e relaxata, berea foarte buna, și mâncarea de confort. Nici nu e de mirare ca după zile lungi la birou, am face o oprire la o bere și o mâncare delicioasa, de mâncat direct cu mana, în drum spre casa. Pai și dacă se întâmplă sa nu…

      Citeste mai mult
    • Supa crema de sfecla cu crutoane aromate

      Cristina Frangopol
      • Preparare: 10 minute
      • Gatire: 15 minute

      Catifelată și atât de mooov, o supa crema de sfeclă cu crutoane aromate nu poate decât sa schimbe Blue Monday într-o zi veselă tare – asta dacă e Blue Monday; dacă nu, orice seara de iarna va fi mai optimista cu supa asta foarte colorata.

      Citeste mai mult
    1 2 3 4