Cine ar refuza niște gogoși proaspete, moi și pufoase? Nimeni, asta e clar. Toți prietenii mei se entuziasmează când avem gogoși în program, așa că destul de des experimentez tot felul de variante. Când nu are nimeni chef de cremă, ciocolată, gem și alte arome dulci, gogoși sărate e o idee foarte inspirată.
Tot imaginându-mi combinații care s-ar potrivi cu niște gogoși, inspirată de frigul de afară, m-am gândit că o umplutură cremoasă și caldă, ca un mic vulcan ar fi numai bună de îmblânzit zilele astea. Și ce se topește mai frumos decât brânza? Nu multe… Așa că astăzi am pregătit și împărtășesc și cu voi toți rețeta mea de gogoși fierbinți, cu brânză și pesto – se fac foarte ușor, și dispar imediat ce le-ați scos. Adunați niște oameni entuaziști, și testați magia unei umpluturi care se scurge veselă, ca o lavă, din cele mai pufoase gogoși.