Supa cremă de roșii

Cristina Frangopol

Preparare: 5 minute

Gatire: 10 minute

Portii: 2 Castroane

Cea mai rapida supa supa de roșii se pregătește în doar câteva minute, e delicioasa, și se servește fierbinte în seri reci de iarna, după ce ne-am întors de la joaca în zăpadă. Sunt suficiente câteva ingrediente pe care le avem toti acasă, efortul pentru a o prepara este minim, și se pastreza perfect și pentru luat la pachet a doua zi (dar asta doar dacă se întâmplă sa mai rămână).

Vezi layout printare
Printeaza reteta
Inchide
  • Preparare: 5 minute
  • Gatire: 10 minute
  • Portii: 2 Castroane

Ingrediente

  • 2 conserve rosii
  • Ceapa roșie
  • Ierburi mediteraneene
  • 1 lingurita zahar
  • Sare
  • Piper
  • Ulei de măsline
  • Parmezan răzuit

Preparare

  • 1)

    Calim in ulei de măsline ceapa roșie, ardei iute, și condimente, pana când ceapa devine translucida.

  • 2)

    Adăugăm roșiile conservate, alături de apa fierbinte. Fierbem acoperit câteva 5- 10 minute, și pasăm toate ingredientele, condimentand dacă mai este nevoie. Servim fierbinte, cu brânză rasa (parmezan sau Pecorino) și ierburi mediteraneene.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reteta precedenta Reteta urmatoare