• Patasti cu brânză – mâncarea mea preferata în copilărie

    Cristina Frangopol
    • Preparare: 20 minute
    • Gatire: 10 minute

    Habar nu avea atunci ca li se mai spune ravioli, și vor fi intr-o forma sau alta un preparat iubit pe toată planeta. Dar era mâncarea mea preferata în copilărie, foarte simpla, dar cu o aroma foarte puternica și ușor înțepătoare, de la brânză de oaie foarte veche. Aceste patasti…

    Citeste mai mult
  • Fructe de mare în sos de roșii picant

    Cristina Frangopol
    • Preparare: 10 minute
    • Gatire: 15 minute

    Pentru mine, fructele de mare, alături de arome mediteraneene, transforma orice masa într-o mică vacanta la mare; la care visez și mai tare în lunile de iarna. Noroc ca pe langa a fi delicioase, rețetele mediteranee și și gătesc foarte repede, deci cina va fi gata pana când se pune…

    Citeste mai mult
  • Unt aromat, sărat sau dulce

    Cristina Frangopol
    • Preparare: 10 minute

    Putine lucruri sunt atât de apetisante ca o felie de pâine cu coaja crocanta, sau un corn călduț, pe care sa întinzi unt aromat. Un fel de pâine cu un fel de unt cred ca se potrivește la orice început de masa m-aș putea gândi, pentru orice anotimp, ora sau…

    Citeste mai mult
  • Tarte Tatin cu pere și cimbru

    Cristina Frangopol
    • Preparare: 20 minute
    • Gatire: 1 ora

      Tarte Tatin, faimoasa tarta cu fructe si caramel, coapta cu susul in jos, inventata de surorile Tatin, in urma cu mulți ani, e o demonstrație perfecta ca ce inventam acasă poate sa isi croiască drum in restaurantele din toată lumea. Si deși originalul avea mere, astăzi orice fructe pot…

    Citeste mai mult
  • Spaghetti carbonara

    Cristina Frangopol
    • Preparare: 2 minute
    • Gatire: 8 minute

    Bucataria intaliana e una dintre cele mai iubite din lume, și e atât de simplu sa ne bucurăm de paste delicioase acasă 🙂 in plus, orice fel de paste durează doar câteva minute sa fie gata de savurat. Spaghetti carbonara nu fac excepție, nici de la simplitatea in gătire, nici de…

    Citeste mai mult
  • Lasagna cu dovleac și brânză de capră

    Cristina Frangopol

      Rețetă de Cristina Frangopol Cum este sâmbăta voastră de toamnă perfectă? A mea începe în piață, cât mai devreme, încă înainte de prima cafea, de care nu am timp până când nu văd ce produse de sezon găsesc astăzi. E ca emoția surprizelor din dimineața de Crăciun pentru mine, dar…

      Citeste mai mult
    1 9 10 11